Digitala lösningar

Appego är en produktionsbyrå med fokus på mobila plattformar. Men vår expertkompetens stannar inte där. Vänd dig till oss om du vill utveckla en mobilapp i världsklass men också om du behöver bredda ditt digitala utbud med en mobilanpassad webbsida, en webbapp/PWA, en ny version av den gamla hederliga desktop-webbsidan eller en upprustning av din backend.
Kontakta Appego

 

Våra tjänster

 • APPLE iOS

  Med lanseringen av iPhone och iPad förändrade Apple den digitala världen och skapade app-visionärer av oss alla. På Appego har vi kunskapen och engagemanget som krävs för att förverkliga dina och din organisations app-visioner.

 • ANDROID

  Android är världens mest använda operativsystem för mobila enheter och antalet appar i Google Play har redan passerat en halv miljon. Våra apputvecklare har lång erfarenhet av Android-appar och hjälper dig gärna att bygga din.

 • MOBILWEBB

  Vissa app-idéer är bättre lämpade som webb-appar än som nativa iPhone- eller Android-appar. Vissa plånböckerna är också bättre anpassade för denna typ av app. Med en webb-app får du en stabil och väl fungerande app även fast prestandakraven och budgeten är lägre. Och kom ihåg att webbappen fungerar på alla plattformar.

 • INTEGRATION

  När du tar fram din nya app så vill du sannolikt att den ska fungera bra tillsammans med dina existerande system. På Appego har vi massor av integrationsprojekt under västen och hjälper dig så att alla dina system sitter ihop ett smart och effektivt sätt.

 • BACKEND

  De flesta appar behöver matas med information från en server för att vara meningsfulla. Vi designar, bygger och installerar din servermjukvara, databas och webbtjänster i den mest lämpliga teknologin, oavsett om det är PHP, Java, .NET, Python eller någon annan.

 

Projektarbete enligt Appego

På Appego arbetar vi agilt och iterativt. Det betyder att du som kund under projektets gång får se flera fullt fungerande demonstrationer av vad våra apputvecklare har utvecklat och får möjlighet att korrigera projektkursen. Vi gillar när våra klienter lägger sig i hur vi prioriterar vårt utvecklingsarbete. På så sätt kan vi i ett tidigt skede korrigera utvecklingen efter förändringar i era önskemål och behov och på så sätt minska kostnaden. Som grädde på moset levererar vi alltid i tid.

 1. Workshop & Förstudie

  Workshop & Förstudie

  I det första steget samlar vi in era krav och önskemål. Vi identifierar målgruppen och de problem som skall lösas och lämnar förslag på en helhetslösning anpassad efter ert ändamål.

 2. Design & Utveckling

  Design & Utveckling

  När projektet startas delas det upp ett antal mindre delprojekt, s.k sprintar. Det här är det första steget i sprintcykeln. Funktionerna som beslutats ingå i denna sprint planeras och kodas här.

 3. Verifiering

  Verifiering

  När sprintens funktionalitet har kodats så startar vi verifieringen. Vi försäkrar oss om att koden är buggfri och att funktionaliteten är precis den som ni beställt.

 4. Demonstration

  Demonstration

  Mot slutet av sprinten så demonstrerar vi produkten för er. Här kan ni ge feedback på resultatet och rätta till ev. missförstånd. När ni ser det färdiga sprintresultatet brukar också nya tankar och idéer födas för framtida sprintar.

 5. Utvärdering

  Utvärdering

  När sprinten levererats gör vi en tillbakablick för att samla upp vad som gick bra och vad som kan förbättras. Till nästa sprint försöker vi rätta till det som gick snett och ta med oss det vi gjorde bra så att vi hela tiden utvecklas och blir bättre.

 6. Leverans

  Leverans

  När alla sprintar är klara och ni är nöjda så är det dags för leverans. Vi hjälper er hela vägen tills er produkt är sjösatt, oavsett om det är en nativ app, webb-app, webbsida eller något annat.

 7. Iterationer

  Processen är iterativ och adaptiv. Varje iteration genomgår alla steg i cirkeln.

Klicka på figurens olika sektioner för att veta mer
 

Vi blir fler och fler

Du har säkert märkt det själv, fler och fler använder smarta telefoner och appar. På två år har antalet användare ökat med mer än 650 procent och än är inte toppen nådd. Kontakta oss så tar vi en pratstund om hur vi kan hjälpa er med en app eller en webbsida.

Visste du att?

iPhone är populärast hos kvinnor, medan män föredrar Android. Och att det säljs fler surfplattor än datorer.